Adres
  Spechthorstweg 8
  7471 GH Goor
  T:0547273400
  KVK 08099542
   
Bandenservice
  Maandag t/m vrijdag:
  08.30-17.30 uur
  Zaterdag:
  09.00-13.00 uur
   

  


 


 

 

 

 

               Kuipers Bandenservice BV

lid SHB Group

 


 

 

 

Home Bandenservice Bestelwagenbanden

Als ondernemer wilt u de kosten voor uw bestelwagen natuurlijk zo laag mogelijk houden. De kostprijs per kilometer is voor u van groot belang, evenals de prijs/kwaliteitverhouding van de bestelwagenbanden en wielen.


U kunt uw kosten laag houden door kwalitatief goede bestelwagenbanden aan te schaffen en uw bestelwagenbanden en wielen goed te onderhouden.

Als u uw bestelwagenbanden door de professionals van Kuipers Bandenservice BV laat onderhouden, kunt u de levensduur van uw bestelwagenbanden aanzienlijk verlengen.

Bandenservice Kuipers BV controleert op de juiste bandenspanning, goed gemonteerde en gebalanceerde wielen en bestelwagenbanden en of de uitlijning goed is.
Al deze zaken zorgen niet alleen voor meer rijcomfort, maar het heeft ook direct invloed op de levensduur van uw assen, veersystemen en de as-belasting.

Kuipers Bandenservice BV heeft voor bestelwagens de bekende merken bestelwagenbanden in huis als Continental en Vredestein.

Daarnaast levert Kuipers Bandenservice BV de merken Uniroyal en Semperit.
Voor een scherpe prijs en goede kwaliteit kunt u ook denken aan het huismerk bestelwagenbanden van Kuipers Bandenservice BV.

Uw bandenspecialist kan u het beste voorlichten.


Bestelwagenbanden bij Kuipers Bandenservice BV